Anbefalinger

Anbefalingerne her på siden er fra forældre der har eller har haft deres barn i min pasningsordning.

Hvis man skulle have lyst til personligt at tale med en af forældrene kan jeg kontaktes og så kan jeg formidle videre kontakt til den pågældende forældre.

“Lena er en kærlig, omsorgsfuld, struktureret og holder fast i rutinerne. Hun er rigtig god til at tage tingene i børnenes tempo og lader dem få tid og rum til at være optaget af deres interesser, som at vinke til toget, se på heste og/eller udforske naturen. Hun har øje for det enkelte barn og dets specielle personlighed og behov.

Hun er god til at sætte tydelige grænser. Det gør at børnene hurtigt ved, hvad de må og ikke må. Det giver tryghed og stabilitet. Hun er god til at motivere børnene til at blive selvhjulpne og lærer dem, at man hjælpes ad med tingene, både når det gælder oprydning og hvis de mindre børn har brug for en hånd til at tage tøj på eller lignende.

Lena har været god til at dele billeder og små opdateringer på Facebook. Det har været rigtig dejligt at man havde mulighed for at følge lidt med i hverdagen hos dagplejen ligesom det i starten gav en utrolig stor tryghed. Lena er uddannet pædagog og har dermed opmærksomheden og forståelsen for, hvilke forskellige behov hendes børn har.

Vi har altid haft det godt med at aflevere vores piger hos Lena. Ida kom fra en vuggestue, hvor hun mistrives og var ulykkelig både morgen og eftermiddag. Men efter kort tid hos Lena faldt Ida til ro og var glad både ved aflevering og afhentning. Ida har altid været glad for at være hos Lena, så da vi ventede Maria var vi ikke i tvivl om, hvor hun skulle starte. Maria har kendt Lena siden hun blev født og det har gjort, at Maria altid har følt sig hjemme hos Lena.

Vi har nydt at komme hos Lena og sat stor pris på det samarbejde vi har haft. Det har været en fornøjelse at lære Lena og hendes dejlige familie at kende og vi er sikre på, at Lena har givet vores piger den bedste start. For os starter et nyt kapitel med to børn i børnehave. Det er vemodigt og samtidig enormt spændende.

Vi giver hermed Lena de varmeste anbefalinger.”

– Søren og Johnna, Januar 2017.

“Vi har valgt at have vores barn i Lenas pasningsordning fordi det er trygt og i rolige omgivelser.

Lena har åbnet sit hjem for børnene og de bliver mødt med ro, forudsigelighed og omsorg. Børnene møder ikke kun Lena, men også hendes mand og deres to søde piger i hverdagen.

Vi valgte også Lena fordi hun er uddannet pædagog. Det giver en tryghed altid at kunne have en dialog om ens barn med et fagligt kompetent udgangspunkt.

Derudover har Lena altid tid til en lille hyggelig snak, når vi afleverer og henter vores barn.

Da vores datter startede hos Lena fik hun en lang og rolig indkøring. Det var det rigtige for vores familie og Lena var meget åben og imødekommende i forhold til hvad vi havde behov for.

Inden vi skulle starte hos Lena, var vi meget velkomne til at komme på besøg. Vi var derfor på besøg flere gange, hvilket var med til at gøre det trygt for vores datter at starte. Det var rart at mærke denne imødekommenhed og fleksibilitet fra Lena og at hendes hjem var “åbent” allerede inden vores egentlige start.

Vi giver Lena vores bedste anbefalinger, fordi Lena giver omsorg og plads til det enkelte barn og man som forældre oplever et godt forældre samarbejde.”

– Jacob og Miriam, marts 2016.

“Vores datter Mira er blevet passet hos Lena siden maj 2014, og vi kunne ikke forestille os et bedre og tryggere sted at aflevere vores barn.

Lena formår at skabe en helt særlig tryghed, som vores datter med det samme kunne mærke og lige fra første dag elskede hun at komme hos Lena og hendes familie.

Lena formår at knytte et særligt bånd til hvert enkelt barn, og vi er helt sikre på, at alle børnene føler sig helt specielle i forhold til Lena.

Det er dog ikke kun børnene, som Lena formår at skabe en tæt og tryg relation til, men også i forhold til os forældre er Lena yderst empatisk, ligesom hun heller ikke er bange for at påpege eventuel bekymring eller tanker omkring børnene.

Dette giver en stor tillid til Lena og til hendes opmærksomhed på vores datter. Udover at skabe tryghed har Lena stor opmærksomhed på børnenes trivsel og udvikling, og via hendes pædagogiske uddannelse er hun i stand til at spotte de helt tidlige tegn på bekymring, så der hurtigt kan sættes de rette tiltag i værk, hvis dette er nødvendigt.

Skulle vi have flere børn ville vi ikke et sekund være i tvivl om, hvor vores barn skulle passes de første år, da den omsorg, tryghed og overskud som Lena udviser, er helt unik.

1. april skal Mira videre i børnehave, og vi må forlade Lena. Jer er sikker på, at vores afsked ikke vil være et farvel, men et på gensyn.”

– Dennis og Maria, marts 2016.

“Hvis man vælger en plads hos Lena, bliver hun og hendes familie også en del af din familie.

Vi flyttede til Stenløse med det mål, at Anna skulle gå det bedste sted som fandtes og det fandt vi hos Lena.

I København, som vi kommer fra, har private børnepassere et dårligt ry og man vælger det ofte, som en midlertidig løsning. Vi var derfor overraskede over, hvor anderledes Lenas private pasningsordning var.

Hun har skabt et hjem, hvor der er plads til det enkelte barns behov og hun har indrettet sit liv og arbejde efter sit hjerte. Det faldt vi pladask for.

At pasningsordningen er privat betyder, at hun nemmere kan indrette en hverdag efter børnenes behov og ikke er underlagt de kommunale retningslinjer.

Hver dag når vi afleverer Anna, føles det rigtigt. Når hun bliver hentet, har hun typisk sovet en lang god lur og haft en rolig eftermiddag, hvilket betyder, at hun har overskud til at komme hjem og være en glad pige, som ikke går i “ulvetime”.

Anna startede i Lenas private pasningsordning 1. oktober 2013 og vi ser frem til et dejligt samarbejde til hun skal starte i børnehave en dag.

Så leder i efter verdens bedste børnepasser, kan vi varmt anbefale en snak med Lena.”

  – Rasmus og Nina.

“Vi er en familie med 3 børn og vores yngste har haft den langvarige glæde og fornøjelse at være hos Lena fra hun var 11 måneder til hun skulle i børnehaven.

Allerede ved første samtale følte vi os trygge ved Lenas natur. Lena er rolig, afslappet og overvejet, hvilket i høj grad har givet os stor tryghed og ro ved at skulle aflevere vores lille datter.

Lenas uddannelse som pædagog og hendes mange års erfaring med børn har vi mærket fordelene ved flere gange. der er simpelthen forskel på at tale om sit barns trivsel og udvikling med en uddannet pædagog. Lena har altid været rigtig god til at melde tilbage til os forældre, hvis der har været problematikker eller andet omkring vores datter, som vi skulle være obs på. det er altid blevet sagt i en god og kærlig tone og altid med vores datters trivsel for øje.

Vores datter Mila har altid mærket tryghed og nærvær. De dage hvor afleveringen er ledsaget af en besked om en uoplagt og træt datter, tilpasser Lena tempo og indhold derefter – “kom lad os gå ind i sofaen og læse en bog” – Skønt.

Ud over at Lena har været et super godt valg til vores datter, skal det selvfølgelig også nævnes at Mila blev taget rigtig godt imod af Lenas mand samt deres 2 dejlige piger.

Vi kan selvfølgelig ikke andet end anbefale at bruge Lena – især hvis du ønsker at dit barn skal have en tæt, tryg, omsorgsfuld og genkendelig voksenkontakt.”

– Søren Rylov & Linda Naym.

“Vores datter Silke startede i vuggestue, men efter kort tid kunne personalet ikke få hende til at sove middagslur (da var Silke 1 ½ år), hvilket påvirkede vores hverdag i en negativ retning.

Grundet besparelser var der ikke personale nok til at yde den ekstra indsats Silke havde behov for, som ørebarn og til sin middagslur, så da Lena meddelte at der var en plads i hendes private pasningsordning, skulle der ikke mange overvejelser til for at vi besluttede at flytte Silke.

En beslutning vi har været rigtig glade for, ikke mindst fordi de rolige og trygge rammer Lena giver, fik Silke til at sove middagslur igen, men også fordi vi igen havde fået en meget glad pige, der næsten ikke kunne vente på at hun skulle til Lena og Erling. Her var også mere rummelighed omkring Silkes øreproblemer og opmærksomhed på hendes sprog udvikling.

Vi kan kun varmt anbefale Lenas private pasningsordning, her er der plads til det individuelle barn og en god dialog med os forældre.”

– Carina & Jannik Ernst.

“Vi har haft vores søn i pasning hos Lena i et år, fra februar 2011 til april 2012. Lenas hjem er ideelt til børnepasning. Omgivelserne er rolige og hun har skabt tryghed for vores søn i den første periode, hvor han skulle vænne sig til at være væk fra mor og far. Lenas pasningsordning er præget af forudsigelighed og faste rammer, hvilket bl.a. skaber forudsætninger for at komme videre i institution.

God sund frokost og hjemmebag til eftermiddag hørte med til hverdagen. Lena tog jævnligt på ture med børnene, ofte sammen med andre private børnepassere. Desværre er dette netværk endnu ikke så stort at der er mulighed for at få passet sit barn, når Lena er syg. Derfor er ordningen mest ideel for familier der har et godt netværk, som kan træde til ved sygdom og ferie.

Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til Lenas private pasningsordning.”

– Ulrik & Henriette Stenlien.

“Vores søn startede i den kommunale dagpleje i maj 2011 og gik der frem til oktober 2012.

Vores søn er en lidt stille og forsigtig dreng, som kræver lidt ekstra omsorg for at han føler sig tryg. Dette oplevede vi at han ikke fik hos sin børnepasser. Det var tit og ofte at vi hentede ham om eftermiddagen og blev mødt af en dreng som gik i sin egen lille osteklokke og når han så kom hjem, så skulle der rigtig brændes energi af, for dette var der ikke blevet i løbet af dagen.

Vi havde store problemer med at få ham til at sove om aften og var derfor nød til at sige at han kun måtte sove en time til middag.

Vi havde en trist og ked dreng og derfor tog vi en beslutning om at flytte ham til en privat pasningsordning, også selvom det var så sent i forløbet for ham og at han dermed kun ville få 7-9 mdr. hos den nye børnepasser.

Valget faldt på Lena og fra første besøg følte vi os velkommen. Vores søn rente rundt i Lenas hus og kiggede og hyggede sig, mens vi talte med Lena.

Hos Lena er der meget hjertevarme og tryghed og der er plads til alle børn, både de lidt mere stille børn og de lidt mere frembrusende børn.

Vores søn er faldet utroligt godt til hos Lena og han taler om Lena hver weekend og når Lena har fri og det er altid en glad og smilende dreng vi henter.

Og ikke mindst, så sover han rask væk tre timer til middag og der er ingen problemer med at få ham til at sove om aftenen.

Vi er så glade for vores beslutning og er trygge ved at aflevere vores prins hos Lena, da vi ved at hans behov er dækket.

Vi kan på det varmeste anbefale Lena, det vil kommende forældre ikke fortryde.”

– Tina og Flemming.

Back to Top